About

Potíže a jak se jich zbavit

Menší potíže a jak na ně

Pocit "přilepení" k nějaké časti těla:

1. V břichu. Je to způsobeno tím, že máte potíže se žaludkem, například, že jste snědli něco blbého.

2. V hlavě, nebo v nějaké jiné části těla. To je způsobeno tím, že nemáte dost otevřené čakry. Zkuste je otevřít více.

3. Máte pocit, že už jste venku, ale mate zavřené oči? Nezkoušejte je otevírat násilně. Většinou se vzbudíte. Vstaňte (astrálně) a nějaký čas se pohybujte se zavřenýma očima. Je to jako když v noci vypnete světlo. Chce si to prostě na tu tmu zvyknout.

Strach smrti

Spousta lidí se bojí, že během cestování zemřou. Když člověk cestuje, tak jsou jeho těla (fyzické a astrální) spojené tak zvanou "stříbrnou šňůrou". Šňůra se nedá roztrhnout. Pro jiné je neviditelná a není to fyzická věc, takže fyzicky na ní zapůsobit také nedá.

Strach nenávratu zpět

Casto se lidí bojí, že se nevrátí. Vrátíte se vždy. Stací pomyslet na návrat a už jste zpet. Bohužel je spíse opacný problém, že se vrátíte, aniž byste toho chteli.

Strach ovládnuti těla nějakou cizí bytosti

Dalším strachem je, že během vašeho cestováni, někdo ovládne vaše fyzické tělo. Jedině, co se dá říci, že kdyby něco hrozilo vašemu tělu, tak jste hned zpět.

Strach uvidět děsivé bytosti

Co se týče vidění různých nepříjemných bytostí, tak je pravda, že takové vidět můžete. Ale stačí vám pomyslet na návrat a vrátíte se. Ale neuvidíte je tak často. Spíše je můžete vidět, pokud cestujete po nějaké droze, nebo použíti alkoholu.

Strach zastavení srdce a dýchaní

Během cestování všechny orgány pokračují fungovat. Sice se zmenší teplota těla, ale jím to neublíží.

Žádné komentáře: