About

Reiki - Reiki v každodenním životě

   Prošli jste zasvěcením do reiki, plánujete zasvěcení, nebo jste jen zvědavý jak se dá reiki využít v každodenním životě? Musím říct že možností je nepřeberně a že reiki se dá využít téměř na všechny vaše denní aktivity, přesto bych chtěl sespsat ty nejčastější, nebo spíše nejlepší a nevděčnější tpůsoby využití této blahodárné energiekaždý den.
   Reiki pro zvířata - Jakmile to jednou zkusíte zjistíte, že zvířata velmi rády přijímají energii reiki, protože cítí, že je to něco speciálního a pro ně dobrého. Proto jsou zvířata při přijímání reiki obecně v klidu a pohodě, i obvykle agresivní pes se při přijímání reiki zklidní. Většina psů a koček bude ležet dokud nebudou mít energie reiki dost a poté odejdou. Zvířata jsou citlivější než lidé a proto přesně vědí kdy mají reiki dost. Při předávání reiki zvířecím miláčkům se řídíme stejnými zásadami jako při léčení lidí, soustředíme se na místa která si berou více energie
   Reiki pro rostliny - Univerzální životní energie se projevuje v rostlinách stejně jako v lidech a zvířatech a proto i rostliny velmi pozitivně reagují na darovanou energii. Při darování reiki rostlinám začínáme pokud možno od kořenů, dokud necítíme že už více není potřeba a poté se přesuneme výš a pokračujeme dokud z celé rostliny necítíme že více již není potřeba. Velmi vhodným způsobem je také dát reiki semenům, před tím než je zasadíme na zahradě.
   Reiki pro jídlo a pití - Dobrým způsobem pro použití reiki je nabití vašeho jídla a pití a tím zvýšit jeho výživnou hodnotu. Doporučuji "nabít" pomocí reiki sklenici obyčejně vody, garantuji že poznáte rozdíl.
   Ostatní využití -  Další příklady každodenního využití reiki: nabít reiki dárky, které chce darovat blízké osobě ( dáváte tím dvojitý dárek). Překvapivě účině funguje i soustředění energie reiki na zaseknuté zámky, vybité baterie apod. A poslední moje doporučení - Nabíjet pomocí reiki šperky a hlavně drahokami, krystaly a podobné .

Žádné komentáře: