About

Magie: Bílá magie a její pravidla

V první řadě bych rád všechny upozornil. Magie je jen jedna a nelze jí jednoduše rozdělit na magie bílou a černou. To že praktikující i laici magie běžně dělí na černou a bílou není většinou způsobeno neznalostí tohoto faktu, ale pouhým zjednodušením a ujasněním. Magie sama o sobě totiž není dobrá ani zlá, dobré či zlé jsou pouze pohnutky mágů magii praktikující. Pouze záměr a prostředky k jeho dosažení lze rozdělit na bílé a černé.
Bílá magie je tedy magie dobrá, magie čistá a použitá k dosažení cílů které nikomu neškodí a lidem či jiným tvorům pomáhají.
Dále bych rád popsal pravidla kterými by se mág pokoušející se o použití bíle magie měl řídit aby byl úspěšný a aby nepřekročil hranici, která tyto dvě strany odděluje. Některá z těchto pravidel jsou společná všem kouzlům i rituálům celé magie, ale dodržováním všech bodů se můžeme ujistit, že zůstaneme na té straně na jaké chceme (Vtomto případě na straně bílé magie).
Bílá magie
Pravidla Bílé Magie:
1. Nikomu magií neškodit
Toto pravidlo je velmi důležité pro odlišení protikladných stran magických praktik a je stežejním pravidlem pro všechny pokoušející se udržet se na bílé straně moci.
2. Nechat magii působit
Magie má svůj vlastní řád a pravidla a všechny provedené změny potřebují čas. Časová náročnost je závyslá na velikosti změn o které se pomocí magie pokoušíme.
3. Bez práce nejsou koláče
Samotné provedení kouzla či rituálu je potřeba vynaložit určitou námahu. Čím více síly ať fyzické či psychické mág vynaloží, tím větší je šance na úspěch. Jednoduše, nepokoušejte se o žádné zkratky a zlehčování.
4. Správné pomůcky jsou součástí úspěchu
Toto pravidlo souvisý s pravidlem předchozím, i pro hledání a správný výběr potřebných pomůcek vyžaduje námahu. Opět tedy musím upozornit, žádné zlehčování či podvádění.
5. Soustředění
Při provádění kouzla či rituálu je potřeba být soustředěn na cíl a cestu k němu. Právě proto by mág měl sám sebe a své pomůcky udržovat v maximální možné kondice a tím vyloučit jakoukoliv chybu.
6. Něco radosti
Ač je dodržování řádů a pravidel magie důležité, není to vše, člověk by se při praktice bílé magie měl také bavit. Přece jenom, bílá magie je veselá, hravá, dobrá a krásná. Je v ní síla života a radost z něho.
7. Víra je důležitá
Mág by měl mít naprostou důvěru v sebe i v kouzlo či rituál který právě provádí. Bez víry je mág předem odsouzen k neúspěchu.
8. Mít cíl
Je nesmírně důležité určit si cíl a také se na něj soustředit, bylo mnoho „amaterů“, kteří se snažili o praktiku bez cíle a výsledky byly více než tragické. Nejlepší co se může stát bez řádného soustředění na svůj cíl je … NIC. V horším případě jsou následky nebezpečné.
9. Nepodceňovat sílu magie
Respektovat sílu kterou se pokoušíme zkrotit a mít před ní respekt je velmi nápomocné v našem snažení.
10. Koncentrace
Myšlenka soustředěná na jediný cíl je základem pozitivní magie. Všechny úkoly postupně prováděné za jedním cílem se postupně násobí a proto celý postup rituálů a koncetrace na detaily patří mezi důležité úkoly mága.
11. Dobré myšlenky
Dobrým způsobem jak se vyhnou zmatkům, nehodám či nechtěným příhodám je vhodné při provádění bílé magie mít myšlenky čisté a dobré, stejně jako cíl jakého chceme dosáhnout.

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Sdílím toto svědectví partnerům, kteří ve svých vztazích trpí, protože existuje trvalé řešení. Můj manžel mě a naše 2 děti opustil kvůli jiné ženě na 3 roky. Snažil jsem se být silný jen pro své děti, ale nedokázal jsem ovládat bolest, která trápí mé srdce. Byl jsem zraněný a zmatený. Potřeboval jsem pomoc, a tak jsem provedl průzkum na internetu a narazil na stránku, kde jsem viděl, že doktorka Ellen, kouzelnice, může pomoci získat milence zpět. Kontaktoval jsem ji a ona pro mě udělala speciální modlitbu a kouzla. K mému překvapení se manžel po 2 dnech vrátil domů. Tak jsme se zase sešli a v rodině bylo hodně lásky, radosti a klidu. Můžete se také obrátit na Dr Ellen, mocnou kouzelnickou sesílatku pro řešení
1) Kouzla lásky
2) Vrať se příteli
3) Spojte manžela nebo manželku
4) Pokud máte noční klisny
5) Lék na HIV a rakovinu
6) Výkonný magický prsten
7) Kouzlo hodně štěstí
8) Breaking of Obsession
9) Problémy s porodem a těhotenstvím Kontaktujte EMAIL: ellenspellcaster@gmail.com Můžete také Whatsapp her +2349074881619