About

Co je to Astrální Cestování

Co je to astrální cestování?

Astrální cestování fascinuje člověka již od počátku věků. Čím to, že někteří lidé dokáží překročit prostor a čas, opustit svá fyzická těla a putovat kamkoliv chtějí? Šamani, kteří astrálně cestovali ,aby se dozvěděli budoucnost či odpovědi na otázky ,své jednoduché metody samozřejmě drželi v tajnosti. Kdyby astrálně cestovat dokázal každý, jejich moc by vzala za své.

Co se s lidmi děje při astrálním cestování:

1.subjekt cítí,že opouští tělo skrze temeno hlavy

2.V momentě,kdy se astrální tělo odděluje od těla fyzického,ztrácí subjekt na okamžik vědomí

3.Než se astrální tělo vzdálí, vznáší se chvíli nad tělem fyzickým

4.Tentýž jev se opakuje před návratem do fyzického těla

5.Při návratu astrálního těla do těla fyzického subjekt znovu na chvíli ztrácí vědomí

6.Vrátí- li se astrální tělo moc rychle, fyzické tělo sebou několikrát škubne

Astrální tělo je založeno na skutečnosti, že máme 2 těla - tělo fyzické, které roste, zraje a nakonec umírá a tělo astrální, které je *dvojníkem* fyzického těla. Právě toto astrální tělo se může občas od fyzického vzdálit, při tom ale s sebou nese naše vědomí. Astrální tělo je *řidší* a jemnější než jeho fyzický protějšek. Běžně se mu říká astrální nebo éterický dvojník. Stříbrná šňůra je světelné vlákénko, spojující astrální a fyzické tělo. Obvykle propojuje čelo fyz. a pupek astr.těla. Astrální pláň se jeví jako paralelní vesmír k vesmíru našemu. Lidé zde většinou nepozorují nějaké větší znatelné rozdíly. Během svých astrálních cest si mohou létat kamkoliv a jak chtějí. Přesto zde platí určitá omezení jako např.: Nemohou navštívit své přátele a nemohou se udělat viditelnými. Každý z nás již mnohokrát astrálně cestoval ve svých snech. Ač si to většinou neuvědomujeme.

Chceme-li si svou astrální cestu pamatovat i s tím, co během ní děláme a kde jsme byli, musíme se na to připravit. Nejprve se musíte rozhodnout kam chcete cestovat. Jděte si lehnout v obvyklou dobu. Je nutné, abyste se dobře vyspali. Neuléhejte s plným žaludkem. Vtip je v tom, že musíte usnout a zároveň si udržet bdělé vědomí. Někteří lidé to dokáží, aniž by nad tím museli nějak zvlášť přemýšlet. Říká se tomu mimovolné astrální cestování. Též vidění na dálku se v mnohých věcech podobá astrálnímu cestování. Člověk, jenž je provádí, posílá svou duši na určité místo a popisuje co tam vidí. Vidění na dálku je v současnosti předmětem důkladného vědeckého zkoumání.

Mimochodem při astrálním cestování můžete:

1)navštívit jakékoliv místo

2)přenést se do minulosti nebo budoucnosti

3)zbavit se strachu ze smrti

4)dohlížet na milované osoby a přátele

5)uskutečnit astrální cestu ve dvou

6)navštívit zesnulé a pokračovat ve vztahu s nimi

Stačí jen věřit, chtít a být schopni se učit.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Jako věštění z karet není astrální cestováná celá magie, Pokud se chcete učit magie a stát se mágem tak děte na www.radnas.wbs.cz