About

Návod: Jak používat Psi-Wheel?

   Pokud jste se řídili návodem jak vyrobit Psi-Wheel a máte tedy před sebou hotový výtvor, tak vás nejspíše zajímá co dál? Základem je pracovat s Psi-Wheelem jen pokud máte čas kdy můžete být osamotě. nikdo vás nebude rušit a nemáte ani žádné naléhavé starosti, které by vás rozptylovali. Další důležité detaily pro začátek jsou najít si místo kde není průvan, abyste po úspěšném zatočení nezačali pochybovat zda je to vaše práce nebo práce lehkého vánku, který se k vám vkradl. Prostě vše uspůsobit k tomu aby po úspěšném zatočením vaším kolečkem mohla vaše radost být co největší.
   Teď byste tedy měli být pohodlně usazeni. A začíná ta nejdůležitější a zároveň nejzajímavější fáze, roztočení vašeho Psi-Wheelu. Pokusím se vám poskytnou pár rad co dělat, ale každý si svůj styl musí objevit sám.
  •    Pro někoho funguje Soustředěný pohled na Psi-Wheel a duševní nabádání aby se pohl. Můžete si například představovat že z vašich očí proudí proud energie, opírá se do Psi-Wheeelu.
  •    Jiní lidé zase používájí podle mně jednodušší a účinější techniku. Vyprázdíte svoje myšlenky ode všech starostí i snah, nebudete se pokoušet Psi-Wheel duševně rozhýbat, ale naopak se s ním pokusíte splynou, vytvořit si s ním určitý intimní vztah, díky kterému se se svým kolečkem nakonec spojíte tak že se buď začne samo točit, nebo stačí jen pomyslet, nebo poprosit a ono vás poslechne.

3 komentáře:

Jiří Chrtek řekl(a)...

Zdravím. Před třemi dny jsem si udělal PSI-wheel. Hned jsem ho rozhýbal, a těď dokážu točit pomalu na stranu kterou chci i bez použití ruk. Ale jinými předměty (i mnohel lehčími než je PSI-wheel) nepohnu. Z alobalu jsem vystříhl malou kostičku a roh jsem ohnul do pravého úhlu aby stál (velice velice nestabilně) zkoušel jsem ho shodit už dva dny, ale marně
Mohli byste mi někdo prosím poradit? Pište i na email: jawa50zavody@gmail.com Byl bych rád, kdyby mi napsal přímo autor těchto (moc pěkných) stránek.
Díky...

Anonymní řekl(a)...

Nejde o nic nadpřirozeného, jde o pouhé proudění vzduchu, více zde-http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/science-of-scams-telekineze-psi-wheel

Anonymní řekl(a)...

U tebou zveřejněného linku je to jasný, ale jak podle tebe hýbe s tímhle :-)...
https://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ&feature=fvwrel